5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Haremlik-selamlık internet kafe

Denizli'de bir internet kafede erkeklerle bayanlar, cam paravanla ayrılmış ayrı bölümlerde oturuyor. 

Gürcan Mahallesi'nde yaklaşık 4 yıldır hizmet veren bir internet kafe, 2 yıl önce kadınlarla erkekleri ayrı ayrı bölümlerde konuk etme uygulamasına geçti. 

Bayan ve erkeklerin bölümlerini cam paravanla ayıran işyeri sahibi Mustafa Şenlik, bayanların daha rahat olması için bu şekilde bir uygulama yaptıklarını söyleyerek, "İnternet kafemiz yaklaşık 2 yıldır bu şekilde hizmet veriyor. Buradaki amacımız, bayan müşterilerimizin internet ortamından daha rahat yararlanması. Bu uygulamaya geçtiğimizden bugüne işlerimiz daha da arttı" dedi. 

İşyeri sahibi Mustafa Şenlik'in eşi Dilek Şenlik ise, "Bizi diğer kafelerden ayıran özellik, bayanların ve erkeklerin ayrı yerlerde olması. Daha rahat bir ortam. Denizli'deki bütün bayanları bekliyoruz. Talep oldukça yoğun" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2006 Salı 01:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Eyüp KARAKUŞ IP: 85.104.64.xxx Tarih : 8.07.2006 12:31:47
Birnet İnternet'i kutluyorum. Bugün internet kafelerde bayanların rahat hareket ettiği söylenemez.Göz ve Söz tacizleriyle mağdur kalan bayanlar için büyük bir olanak. Tüm Denizli'li bayanların bu internet kafeye gitmesini şiddetle öneririm.