3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Hastanede iftar

DDH'DEN İFTAR YEMEĞİ

Denizli Devlet Hastanesi (DDH), her yıl olduğu gibi bu yılda çalışanlarına yönelik olarak iftar yemeği düzenledi.

5. Geleneksel İftar Yemeği’ne 800'ü aşkın hastane çalışanı aileleri ile birlikte katıldı. Katipoğlu Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Denizli Milletvekili Mithat Ekici, Vali Yardımcıları Mehmet Çapraz, Muhsin Çatmadım ve Abdullah Acar, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ünal ve Nilgün Ök, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, hastane idaresi ve çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

DDH Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, Denizli Devlet Hastanesi 91 yaşında köklü bir kurum olduğunu belirterek, “Bu nedenle ‘Sağlıkta Ulu Bir Çınar’ nitelemesini hak ediyor. Bugün hastane olarak 236'sı hekim olmak üzere bin 600'ü aşkın çalışanımız ile 7 gün 24 saat Denizli ve bölge insanına hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Hastanemiz yaptığı çalışmalar ve sunduğu hizmetlerle Denizli'de sağlığın belkemiğidir" diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından İl Müftüsü Mehmet Köse iftar duası yaptı. Daha sonra Denizli Devlet Hastanesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Bayram Keskin ile ekibi tasavvuf müziği eserlerini sundu.

DDH'DEN İFTAR YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 17:34:01
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 21:25:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?