3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Hastanede spor ve hobi merkezi

HASTANEDE SPOR VE HOBİ MERKEZİ

Denizli Devlet Hastanesi'nde hizmete giren Spor ve Hobi Merkezi ile çalışanlar mesai bitiminde stres ve yorgunluk atıyor.

Denizli Devlet Hastanesi'nde doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının yararlanacağı Spor ve Hobi Merkezi açıldı. Açılışa Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural ve başhekim yardımcıları, doktor, hemşire ve sağlık çalışanları katıldı.

SPORUN ÖNEMİL BÜYÜK

Açılışta konuşan Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, hastanede yoğun tempoyla çalışan sağlık çalışanlarının dinlenme ve stres atma alanı oluşturmak için önemli bir projeye imza attıklarını belirterek, "Kanser, hipertansiyon, kalp damar hastalıkları ve obezite gibi hastalıkların tedavisinde sporun önemi çok büyük. Haftada en az 3 gün düzenli olarak yarım saatten fazla spor yapmamız gerekiyor. Ancak yoğun tempoda görev yapan çalışanlarımız spor yapma imkanı bulamıyor. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak böyle bir hizmeti onların ayaklarına getirdik” dedi.

TÜM SPOR ALETLERİ BULUNUYOR

Bir spor merkezinde bulunması gereken koşu bantları, bisikletler, ağırlık, barlar, kürekler, kondisyon aletleri, step tahtaları, mekik aletleri, pilates topları ve aerobik malzemeleri gibi birçok spor aletinin bulunduğunu söyleyen Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, merkezin oluşturulmasını sağlayan Müdür Yardımcısı Neşe Ayhan ve sponsor firmalara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

EL BECERİLERİNİ GELİŞTİREBİLECEKLER

Merkezde hastane çalışanlarının beden eğitimi öğretmeni eşliğinde spor yaparak sağlık ve formunu koruyabileceğini belirten Uz.Dr.Canural, “Dileyen ise ebru, ahşap boyama, oyma, takı tasarımı gibi konularda el becerisini geliştirebilecek. Hobi Merkezi’ne AMATEM'de el terapisi gören hastalarımız da destek verebilecek" şeklinde konuştu.

HASTANEDE SPOR VE HOBİ MERKEZİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 15:00:02
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 16:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?