2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hastaneden çıktı ölüme atladı

HASTANEDEN ÇIKTI ÖLÜME ATLADI

Denizli'de, iki gün önce çok sayıda hap içerek intihara teşebbüs eden ve tedavisi yapıldıktan sonra bugün taburcu edilen genç, hastaneden çıktıktan sonra köprülü kavşaktan atlayarak intihar etti.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Bakırlı Mahallesi Zafer Katrancı Köprülü Kavşağı'nda meydana geldi. 2 Kasım günü çok sayıda hap içerek intihara teşebbüs eden ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Harun Büyükgürsoy (22), iki gün hastanede yattıktan sonra bu sabah taburcu edildi.

Buldan ilçesine bağlı Derbenk köyünde oturduğu öğrenilen Harun Büyükgürsoy, bu sabah taburcu edildikten sonra Bakırlı Mahallesi'nde bulunan Bakırlı Zafer Katrancı Köprülü Kavşağı'nın üst kısmına çıktı. Hiç kimseye bir şey demeden kendisini akmakta olan araç trafiğinin önüne atan Harun Büyükgürsoy hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, köprülü kavşağı trafiğe kapatırken, kendini aşağıya atan gence o an oradan geçmekte olan bir kamyonun çarptığı tespit edildi. Gencin cesedi köprülü kavşağın orta kısmında bulunurken kendisine çarptığı ileri sürülen kamyon kayıplara karıştı.

Plakası tespit edilemeyen kamyonun bulunması için MOBESE kayıtlarının inceleneceği belirtildi. Savcının işlemlerini tamamlamasının ardından gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HASTANEDEN ÇIKTI ÖLÜME ATLADI
HASTANEDEN ÇIKTI ÖLÜME ATLADI
HASTANEDEN ÇIKTI ÖLÜME ATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 13:58:02
Güncelleme :5 Kasım 2010 Cuma 02:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?