2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hayata yeniden 'merhaba' dedi

İHSAN ÖĞRETMEN 1.5 AY SONRA HAYATA 'MERHABA' DEDİ

Denizli'de yaklaşık 1.5 ay önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi gören sınıf öğretmeni İhsan Coşkar, komadan çıkarak hayata yeniden 'merhaba' dedi.

Görev yaptığı Çameli İlçesine bağlı Kirazlıyayla köyüne giderken 10 Mayıs'ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kafasında çökme kırığı, ödem oluşması ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen 29 yaşındaki İhsan Coşkar, BSK Denizli Cerrahi Hastanesi'nde ameliyat edildi. Bir ay solunum cihazına bağlı olarak yaşayan ve 18 gün komada yaşam mücadelesi veren Coşkan, komadan çıkarak tek tek kelimeler söylemeye başladı. Üç hafta sonra ağızdan beslenmeye başlayan Coşkar, bir ay

sonra solunum cihazından çıkarılarak solunumu maskeyle sağlandı. Kazadan bir ay sonra bilinci tamamen açılan İhsan Coşkar, konuşmaya ve basit cümleler kurmaya ve okuduğunu anlayabilmeye başladı. Denizli'de 18 gün komada kaldıktan sonra yoğun bakımda tedavisi sürdürülen ve iyileşmeye başlayan sınıf öğretmeni İhsan Coşkar, fizik tedavi için Ankara'da başka bir hastaneye sevkedildi.

İHSAN ÖĞRETMEN 1.5 AY SONRA HAYATA 'MERHABA' DEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 12:55:02
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 17:48:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?