2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Haydi düğüne!

Turkcell Süper Lig'in son haftasında lider Beşiktaş'ı konuk edecek olan Denizlispor, bu maçı kazanarak ligi galibiyetle bitirmek istiyor.

Geçen hafta alınan sonuçların ardından ligde kalmayı garantileyen Denizlispor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor. Sezon başından beri stresli günler geçiren ve ligde kalma mücadelesinde mutlu sona ulaşan Yeşil-siyahlı ekipte, Beşiktaş maçı hazırlıkları neşe içinde geçiyor.

Tüm futbolcuların katıldığı son idmanda, sakatlığı sebebiyle haftalardır oynamayan Boşnak oyuncu Djamal Berberoviç takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer oyuncular da ısınma çalışmasının ardından top kapma idmanı yaptı. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın da futbolcuların çalışmasına katılarak onlarla top kapmaya çalışması neşeli dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Ligde kalmanın sevinci ve rahatlığını yaşayan futbolcuların istekli olması teknik heyeti sevindirdi.

Cezalı oyuncunun bulunmadığı Denizlispor'da Carlos Alberto sakatlığı sebebiyle Beşiktaş maçında oynayamayacak. Çağlar ve Berberoviç'in ise forma giyebileceği öğrenildi.  Denizlispor'un genç oyuncusu Güray, geçen hafta ligde kalmayı garantilediklerini belirterek, "Hocalarımı, takım arkadaşlarımı ve taraftarları kutluyorum. Beşiktaş maçı hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyoruz. Bu maçı kazanıp güzel bir şekilde ligi bitirmek istiyoruz" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, ligde kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Tüm Denizli camiasına hayırlı olsun diyorum. Oyuncuların gösterdiği sinerji ve şehrin desteğiyle ligde kaldık. Emeği geçen herkese, taraftara, yönetime, basına, çoluk çocuğumuza, anne babamıza, bize inanan herkese teşekkür ediyorum. Bu kadar zorlu bir maratondan sonra ligin kaderini değiştirecek bir maça çıkacağız. Biz kendi işimize bakacağız. Denizlispor'un tarihine bakıldığında böyle dönemlerde hiçbir söylentiye fırsat vermemiş ve kendi işini yapmıştır. Biz de öyle yapacağız. Bizim avantajımız moralimizin ve keyfimizin yerinde oluşu. Bu sıkıntılı bir dönemden sonra böyle bir maç oynamak her oyuncuya nasip olmaz. Tüm Türkiye'nin gözü Denizli'de olacak" dedi.

Bugüne kadar çektikleri sıkıntıya göre böyle bir final maçını hak ettiklerini düşündüğünü ifade eden Mesut Bakkal, "Finali iyi yapmamız gerekiyor. Oyuncularıma ve Denizli kentine söylüyorum. Cumartesi günü saat 20.00'de düğünümüz var. Bu düğüne de çoluk çocuk, eş, sevgili herkesi bekliyoruz. Çünkü kümede kalışı hak ettik. Denizli şehri Süper Lige yakışıyor. Bu maçta herkesi aynı coşku ve heyecanla bekliyoruz. Biz işimizi yapacağız. Benim çalıştırdığım takımlar her zaman işini yapar. Daha ötesinde bir şey konuşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Oyuncularıma, 'Bugüne kadar yakışanı yaptınız. Bu maçta da yakışanı yapacaksınız' dedim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 12:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?