2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hayırseverden eğitime katkı

Denizlili hayırsever Güngör Aslan, 6 derslikli 120 öğrenci kapasiteli anaokulu yaptırmak için imza attı. 

Güngör Aslan'ın eşi Saime Aslan adına yaptıracağı Saime Aslan Anaokulu'nun protokolü Denizli Valisi Hasan Canpolat'ın makamında törenle imzalandı. 

Törene Vali Hasan Canpolat ve Güngör Aslan'ın yanı sıra hayırseverin eşi Saime Aslan, oğulları İrfan ve İsmail Aslan ile kızı Nilgün Ök ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı. Vali Hasan Canpolat yaptığı konuşmada, Aslan ailesini yaptıkları örnek davranıştan dolayı kutlayarak, "Denizli'de Aslan ailesi gibi ailelerin çok olduğunu biliyoruz. Aslan ailesinin bu davranışlarının onlara da örnek olmasını diliyoruz. Hayırseverlerimizden aldığımız destekle bu sene anaokulları konusunda koyduğumuz hedefe ulaşacağımızı umuyoruz. Aslan ailesini, Denizli ve Türk Milli Eğitimine verdikleri katkıdan dolayı kutluyorum" dedi. 

Güngör Aslan'ın eşi Saime Aslan da, eğitim alanında yaptıkları katkıdan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Allah böyle bir hayır işi yapmayı herkese nasip etsin. Minik yavrularımızın eğitim göreceği bir yuva yaptırmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu. 

İsmail Aslan da, Denizli'den kazandıklarını yine Denizli'ye yatırmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek şöyle konuştu: "Gelişmiş bir toplum olmak hepimizin arzusu. Bunun temel şartı da eğitimli bir toplum olmaktan geçiyor. Bu çorbada biraz tuzumuzun olması bizim için mutluluk kaynağı" Konuşmaların ardından anaokulunun protokolü Vali Hasan Canpolat ve hayırsever işadamı Güngör Aslan tarafından imzalandı. 

Güngör Aslan'ın Bereketli beldesinde yaptıracağı bodrum+zemin+bir kattan oluşan bin 822 metrekare inşaat alanına sahip 6 derslikli, 120 öğrenci kapasiteli anaokulu 2009 yılında bitirilecek ve bir milyon YTL'ye mal olacak.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 10:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?