3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Hayırseverden Kınıklı'ya anaokulu

HAYIRSEVERİN KENDİ ADINA YAPTIRACAĞI ANA OKULUN PROTOKOLÜ İMZALANDI

Denizli'de hayırsever İşadamı Ahmet Çalışkan'ın kendi adına yaptıracağı Kınıklı Mahallesi'nde ki 8 derslikli anaokulun protokolü

Denizli Valiliği'nde gerçekleşen protokol törenine Denizli Valisi Yavuz Erkmen, hayırsever İşadamı Ahmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli katıldı. Vali Yavuz Erkmen, Milli Eğitim alanında bu yıl 23 protokol yaptıklarını ve bu yatırımların toplam değerinin 14 Milyon TL'yi bulduğunu ifade ederek, "Denizli, hayırseverlik anlamında Türkiye'de önde gelen illerin başında yer alıyor. Özellikle eğitim alanında yapılan her türlü destek, tarafımızdan her zaman şükranla karşılanıyor. Bugüne kadar bu anlamda destek veren Denizlilere şükranlarımızı ifade ediyoruz. Bu halkaya yeni bir hayırseverimiz olarak Ahmet Çalışkan Beyin yaptıracağı 8 derslikli bir anaokulu ilave ediliyor" dedi. Hayırsever İşadamı Ahmet Çalışkan da, eğitim yatırımını hayata geçirmeyi uzun zamandır tasarladığını, bundan sonraki zamanda da imkanlar dahilinde bu tür yatırımları sürdürmeyi düşündüğünü söyledi. Konuşmaların ardından okul protokolü Vali Yavuz Erkmen ve Hayırsever İşadamı Ahmet Çalışkan tarafından imzalandı.

Kınıklı Mahallesi'nde zemin artı1 kat planı ile yapılacak olan Ahmet Çalışkan Anaokulu, tamamı hayırseverin katkısıyla 800 bin TL'ye mal olacak.

HAYIRSEVERİN KENDİ ADINA YAPTIRACAĞI ANA OKULUN PROTOKOLÜ İMZALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 17:57:03
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 14:00:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?