2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hayırseverlerden eğitime destek

BULDANLI HAYIRSEVERLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Buldan Devlet Hastanesi'ne 11 hayırseverin katkısı ile yapılacak ek binanın protokolü imzalandı.

Denizli Valiliği'nde düzenlenen törene, Vali Yavuz Erkmen, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, ek binanın yapımı için yardımda bulunan hayırseverler adına hayırsever işadamları Ahmet Nadir Özlen ve Ahmet Tuncay, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş ile Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Ahmet Uçmak katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, yapılacak ek bina ile Buldan'da sağlık açısından büyük problemin ortadan kaldıracağını söyleyerek, "Buldan Devlet Hastanesi'nde ana bina ile ek bina arasında uygun olmayan geçişler, yeni düzenleme ile ortadan kalkacak. İki binayı birleştirecek şekilde zemin kat ve 1 kattan oluşan ek bina yapılacak. Toplam kapalı alanı bin 166 metrekare olacak. Her şeyden önce böyle bir hizmetin Buldan'da gerçekleşmesinde öncülük yapan ve emeği geçen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Denizli, çalışkanlığı, üretkenliği ve müteşebbisliği ile değil, hayırseverliği ile de öne çıkmış olan bir İl. Bu anlamda başta eğitim olmak üzere, sağlık ve diğer sosyal konularda çok güzel destekler var. Biz bu destekler için bir kez daha teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Hayırseverlerin de birer konuşma yaptığı törenin ardından Buldan Devlet Hastanesi ek bina protokolü Vali Yavuz Erkmen, hayırseverler adına işadamları Ahmet Nadir Özden ve Ahmet Tuncay tarafından imzalandı. Buldan Devlet Hastanesi ek binası yapımı için Buldanlı hayırseverler, Ahmet Nadir Özlen, Ahmet Tuncay, Ali Tunaboylu, Ahmet Seyrek, Mustafa Seyrek, Mehmet Ülkü, Müyesser Ülkü, Mithat Süren, Sevim Süren, Özer Vural ve Makbule Erensoy katkıda bulunacak. Ek binanın 500 bin ile 750 bin Tl arasında mal olması planlanıyor.

BULDANLI HAYIRSEVERLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 15:43:00
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 19:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?