7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Hayırseverlere altın madalya

Denizli'de Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlara katkıda bulunan hayırsever kuruluşlar ödüllendirildi. 

Denizli Valiliği'nde düzenlenen ödül törenine, Denizli Valisi Hasan Canpolat, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Yetim Aciz ve Muhtaçları Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır, Buldan Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği'nden Meftune Tuncay, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Nursel Ergür, Çivril Korunmaya Muhtaç Yaşlıları Barındırma Derneği Başkanı Ali Rıza Çavdaroğlu ve bu derneklerin üyeleri katıldı. 

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından altın madalya, şilt ve beratla ödüllendirilen yardımsever kuruluşların ödül töreninde konuşan Vali Hasan Canpolat, Denizli'yi Türkiye'de sosyal hizmetler alanında bir numara yapmak için çalıştıklarını ve bunu yakın bir gelecekte gerçekleştirmek için her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi. Sosyal hizmet faaliyetinin yalnızca devletin tek başına yürütebileceği bir faaliyet olmadığını anlatan Canpolat, şöyle konuştu: "Bu faaliyetler toplumun her kesimiyle birlikte yürütülmesi gereken faaliyetlerdir. Denizli'de bu konuda çok büyük bir potansiyel var. Kendini bu konuya adamış çok sayıda kişi ve kuruluş var. Bu bizim için büyük bir şans. Biz bu potansiyeli daha da artırarak Denizli'yi Türkiye'de birinci yapmaya çalışıyoruz. 2008 yılında en önemli gündemimiz sosyal hizmetler olacak. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen madalya ve beratları vermekten mutluluk duyuyorum." 

Törende, Yetim Aciz ve Muhtaçları Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır, Buldan Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği'nden Meftune Tuncay, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Nursel Ergür ve Çivril Korunmaya Muhtaç Yaşlıları Barındırma Derneği Başkanı Ali Rıza Çavdaroğlu'na madalya ve beratları Vali Hasan Canpolat tarafından verildi. 

2006 yılında Denizli'de Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlara Yetim Aciz ve Muhtaçları Koruma Vakfı 53 bin 614 YTL, Buldan Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği 35 bin 199 YTL, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği 19 bin YTL, Çivril Korunmaya Muhtaç Yaşlıları Barındırma Derneği de 6 bin 154 YTL bağışta bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 15:49:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?