2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hedef, deplasmanda galibiyet

Denizlispor, Eskişehirspor maçında deplasmandaki kötü gidişine son vermek istiyor.


Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, bugün yaptığı son idmanla çalışmalarını tamamladı. Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Burak, Murat Karakoç, Couto ve Emin ile kart cezalısı olan Süleyman Olgun forma giyemeyecek. Önceki gün idmanda sakatlanan İzzet'in oynayıp oynamayacağının kesinleşmediği, sakatlıktan kurtulan Güray'ın ise hazır olmadığı için kadroya alınmayacağı öğrenildi. Bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçtan sadece Konyaspor deplasmanından bir puan alabilen Denizlispor, Eskişehirspor'u yenerek hem ligde rahatlamak hem de deplasman fobisini üzerinden atmak istiyor.


Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, Bursaspor maçında aldıkları galibiyetin moraliyle Eskişehirspor maçına çıkacaklarını belirterek, "Son haftalarda çok iyi mücadele ediyoruz. Bursaspor maçında en zor bölümlerde maçı çevirmesini bildik. Bizim için her maç aynı. Kolay maç yok. Her maçımızı da kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Maça çok iyi konsantre olduğumuz zaman öne geçebiliyoruz ancak yaşadığımız dalgalanmalar sebebiyle bu avantajımızı kullanmakta zorlanıyoruz. Eskişehirspor maçından mutlaka puanla döneceğiz. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik" dedi.


Ümit Kayıhan'ın Denizlispor'u çalıştırdığı 1995-1996 sezonunda Eskişehirspor'la deplasmanda yapılan maç 1-1 biterken, Denizli'deki karşılaşmayı Eskişehirspor 2-1 kazanmıştı.

Hazırlıklarını tamamlayarak bugün öğle saatlerinde karayolu ile Eskişehir'e hareket eden Denizlispor, Anemon Otel'de kampa girecek. Denizlispor'un Eskişehirspor maçına, Cenk-Feridun, Roman Kratochvil, Tomas, Çağlar- Yusuf, Braga, Fatih Yiğen, Selahattin- Roberts, İvan onbiri ile çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 14:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?