2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hedef, Fener'i puansız göndermek

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında yarın sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.


Denizlispor, bugün yaptığı son idmanın ardından kampa girdi. Teknik Direktör Ümit Kayıhan nezaretinde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını yapan Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları süren Murat Karakoç, Burak, Couto, İzzet, Emin ve kırmızı kart cezalısı olan Braga, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Eskişehirspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Cenk'in tamamen iyileştiği ve Fenerbahçe maçında kaleyi koruyacağı açıklandı. Kendi sahasında bu sezon oynadığı 6 maçta sadece Trabzonspor'a mağlup olan, Gençlerbirliği ile de berabere kalan Denizlispor, diğer 4 maçta sahadan galip ayrılmayı başardı. Ligde topladığı 14 puanın 13'ünü kendi sahasında alarak iç sahadaki başarısını ortaya koyan Yeşil-siyahlılar, Fenerbahçe'yi yenerek bu başarısını sürdürmek istiyor.


Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, her maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Fenerbahçe maçını da kazanmak için oynayacağız" dedi. Son haftalarda maçı kazanacak skorları maç başında yakaladıklarını ancak saha içinde yaşadıkları dalgalanmalar sebebiyle maçları kaybettiklerini ifade eden Özhan Çetin, "Geçmiş haftalarda yaşadığımız bu dalgalanmaları Fenerbahçe maçında yaşamazsak maçtan galibiyetle ayrılacağımıza eminim. Maç içerisindeki bu sıkıntıları aştığımız takdirde Denizlispor üst sıralara oynayacak bir ekip haline gelir" dedi. Maçlarda yüksek bir motivasyon oluştuğunu, bunu maçın 90 dakikasına da yansıtmak gerektiğini belirten Özhan Çetin, "Kayserispor maçındaki konsantrasyonumuzu yakalarsak sadece Fenerbahçe değil, hangi takım olursa olsun yeneriz. Fenerbahçe maçına da yüksek konsantrasyonla çıkıp kazanmak istiyoruz. Kocaelispor ve Eskişehirspor mağlubiyetlerini ancak bu maçlarda kazanarak unutturabiliriz" diye konuştu.


Denizlispor'un Fenerbahçe maçına, Cenk-Süleyman, Roman Kratochvil, Çağlar, Carlos Alberto-Yusuf, Tomas, Fatih Yiğen, Selahattin-Roberts, İvan onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 17:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?