2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hedef 3 maçta 9 puan

DENİZLİSPOR'DA HEDEF 3 MAÇTA 9 PUAN

Denizlispor, ligin ilk yarısındaki son 3 maçı kazanarak 9 puan toplamayı hedefliyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, alınan kötü sonuçlara rağmen oyuncuların istekli ve neşeli çalışması dikkat çekti. Ligde 7 puanla son sırada bulunan ve henüz galibiyetle tanışamayan Yeşil-siyahlılar, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Gaziantepspor'la karşılaşacakları son 3 maçı kazanıp, ikinci yarıya

umutlu girmenin hesaplarını yapıyor. Kart cezalısı Koffi dışında eksik bulunmayan Denizlispor'da, Ankaragücü maçında oynamayarak cezasını tamamlayan Angelov Gençlerbirliği maçında oynayabilecek.

Denizlispor'un genç forvet oyuncusu Engin Memişler, Ankaragücü maçında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Takım olarak herşeyin farkındayız. İlk yarının sonuna kadar alabildiğimiz kadar puan alıp, ikinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz. Gençlerbirliği maçından mutlaka puanla döneceğiz" dedi.

Yeşil-siyahlıların genç oyuncusu Güray Vural ise Ankaragücü maçında daha önceki haftalara nazaran daha iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, "Bu maçtan en az bir puanla dönmeliydik. İyi oynadık ama bunu skora yansıtamadık. Artık kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Gençlerbirliği maçından mutlaka puanla döneceğiz. Bu takımı düzeltecek olan yine biziz" diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise ligin ilk yarısının bitmesine 3 maç kaldığını, bunun da 9 puan anlamına geldiğini ifade ederek, "Ben göreve gelmeden önceki dönemde olduğu gibi, ben geldikten sonraki maçlarda da takım olarak şanssızlıklar yaşandı. Ben geldikten sonra oynadığımız her maçı kaybedebilirdik de, kazanabilirdik de. Ama Antalyaspor maçı haricindeki maçları kaybettik. Kalan 3 maçımızı da kazanarak 9 puan almak istiyoruz. İlk yarıda en fazla puanı toplayıp, ikinci yarıya iyi bir çalışma dönemi ile girmek istiyoruz" dedi.

Ligden düşme barajının 37-38 olacağını tahmin ettiğini belirten Hakan Kutlu, "Bu puanı bulan takım ligde kalır. Denizlispor ikinci yarıya iyi bir çalışma dönemi ile girecek. Mevcut kadromuzu koruyarak yapacağımız nokta veya alternatif oyuncu takviyeleriyle ikinci yarıya daha güçlü gireceğiz. Yönetimle birlikte bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni transferler içinde yerli ve yabancı oyuncular olacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 11:31:01
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 16:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?