3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Hedef avantajlı skor

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinin ilk maçında yarın kendi sahasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, turu getirecek avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında Beşiktaş deplasmanından 1-0'lık mağlubiyetle puansız dönen Yeşil-siyahlı ekip, kupada karşılaşacağı Ankaraspor'u yenerek hem yoluna devam etmek hem de moral bulmak istiyor.

Sakatlıkları sebebiyle sezonu kapatan İzzet ve Murat Karakoç'un dışında eksik futbolcusu bulunmayan Denizlispor, Ankaraspor maçının hazırlıklarını bugün Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Genel Menajer Özhan Çetin, kupada çeyrek finale yükselen bir takımın finale kadar gidebileceğini belirterek, "Fortis Türkiye Kupası hem maddi hem de moral açısından çok önemli. Ankaraspor ile kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Teknik Direktör Ümit Kayıhan ise, hem kupada hem de ligde hedeflerinin bulunduğunu belirterek, "Kendi saha ve seyircimiz önünde iyi oynuyor ve iyi sonuçlar alıyoruz. Ankaraspor güçlü bir ekip. Kendi sahamızdaki bu maçtan galip ayrılarak ikinci maça avantajlı çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Denizli Atatürk Stadı'nda yarın saat 17.30'da oynanacak Denizlispor-Ankaraspor maçının bilet fiyatları da, kale arkası 1 TL, maraton tribün 3 TL, kapalı tribün de 10 TL olarak açıklandı.

Denizlispor'un Ankaraspor maçına Cenk, Feridun, Roman Kratochvil, Couto, Çağlar, Zafer, Emin, Tomas, Caner, Selahattin, Roberts onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 14:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?