3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Her biri bir nefer

Denizli Devlet Hastanesi’nde (DDH) görev yapan ve başarılı olan personele teşekkür belgesi verildi.

DDH toplantı salonunda düzenlenen törende, başarılı olan 33 doktora teşekkür belgelerini veren Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mithat Ekici, hastanede hem kalite hem de hizmet yönünden artışların olduğunu söyledi.

Denizli halkının devlet hastanesine karşı güveninin arttığını belirten Opr. Dr. Ekici, "Hastanemiz yoğun olmasına rağmen, buraya gelen hastalar bir iki saat içerisinde bütün işlemlerini halletmektedir. Bu başarıyı hepimiz elbirliğiyle devam ettirmeliyiz" dedi.

Denizli Devlet Hastanesi’nde bir günde ortalama 7 bin hastaya bakıldığını ifade eden Ekici, "2005 Ocak ayı içerisinde toplam 104 bin, Şubat ayında 109 bin ve Mart ayında 139 bin hastaya sağlık hizmeti verdik" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Haşim Oral’ın da katıldığı törende, başarılı olan personele Başhekim Mithat Ekici tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Ayrıca teşekkür belgelerin yanı sıra Başhekim Mithat Ekici, başarılı olan personellere döner sermaye tarafından para verileceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2005 Cuma 16:38:09
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 15:48:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?