3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Herkes bilgisayar öğrenecek

HERKES BİLGİSAYAR ÖĞRENECEK

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor Projesi'ne katılan 8 yeni eğitmen ile 42 kursiyer düzenlenen törende sertifikalarını aldı.

Kent Konseyi Binası'nda gerçekleştirilen sertifika törenine Denizli Belediyesi Başkan Yardımcı ve Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar, Kent Konseyi Genel Sekreteri Esma Toksoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, gönüllü bilgisayar eğitmenleri ve kursiyerler katıldı. Kent Konseyi Genel Sekreteri Esma Toksoy, projeye verilen ilgi ve alakadan memnun olduklarını dile getirerek, "Kent Konseyi olarak birçok projeye hayata geçirdik. Halktan gelen ilgi ve alaka bizi çok memnun ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde 283 katılımcımıza sertifikalarını verdik. Bugün bu sayıya 42 kişiyi daha ekledik. Biz istiyoruz ki herkes bilgisayar öğrensin. Bu konuda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Gençlik Meclisi tarafından sürdürülen Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor projesine katılımın her geçen arttığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar,"Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor projesini vatandaşlarımız benimsedi ve sahip çıktı. Kent Konseyi olarak birçok projede elimizden geldiğince onlara yardımcı oluyoruz. Projelerde önemli olan hayata geçirilebilir, uygulanabilir ve topluma faydalı olmasıdır. Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor Projesi de tam böyle bir projedir. Şimdi bilgisayarla tanışan 42 katılımcımız, hayatın her aşamasında bu bilgilerden faydalanacak" diye konuştu.

Konuşmalarının ardından kursta başarı gösteren 42 kursiyere sertifikaları verildi.

HERKES BİLGİSAYAR ÖĞRENECEK
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 17:57:02
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 18:51:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?