2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hesaplar galibiyet üzerine

Denizlispor, Kayserispor deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Sakatlığı süren Burak dışında eksik futbolcusu bulunmayan Yeşil-siyahlılar, ligin ilk yarısında kendi evinde 1-0 yendiği rakibini yine yenmenin hesaplarını yapıyor. Bu sezon deplasmanda Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenen Denizlispor, 3. deplasman galibiyetini Kayseri'den almak istiyor.

Sivasspor mağlubiyetiyle 14. sıraya gerileyen Yeşil-siyahlı ekipte teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularına güvendiğini, camianın da desteğini sürdürmesini istedi. Sivasspor maçının özellikle ikinci yarısında oynanan oyundan memnun olduğunu ve 6 hafta süren başarılı gidişin unutulmamasını isteyen Denizlispor teknik direktörü Mesut Bakkal, "Kayserispor maçı bizim için final niteliğinde bir maç. Aslında her maç final. Ama oyuncularımın bu maçta en iyisini yapacağına inancım sonsuz. Şimdiye kadar nasıl yaptılarsa Kayserispor maçında da onu yapacaklardır. Herkesin bu takımın iyi olduğuna benim inandığım gibi inanması gerekiyor. Çünkü bu takım iyi bir takım. Kayserispor deplasmanından da puan ya da puanlarla döneceğiz" dedi.

Denizlisporlu futbolcu Caner ise, geçen hafta rakiplerinin puan almasıyla sıralamada yine gerilemeye başladıklarını belirterek, "Kayserispor maçı bizim için artık daha önemli. Bu maç ve ondan sonra oynayacağımız Kocaelispor maçlarını kazanarak rahatlamak istiyoruz. Denizlispor olarak kötü günler geçirmek istemiyoruz ve takım olarak bunun bilincindeyiz. Kayserispor maçından puan ya da puanlarla dönüp, Kocaelispor'u da yenerek çıkışa geçeriz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 23:37:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?