2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hırsız kameraya yakalandı

Denizli’de büfe sahibinin tuvalete gitmesini fırsat bilerek, kasadan bin 500 YTL çalan zanlı, güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. 

Olay, önceki gün 14.30 sıralarında, Esentepe Mahallesi Hüdai Oral Caddesi’ndeki büfede meydana geldi. İşyeri sahibi R.A.’nın tuvalete gitmesini fırsat bilen 26 yaşındaki Zafer K., etrafı kontrol ettikten sonra kasadaki bin 500 YTL’yi alıp kaçtı. 

Tuvaletten dönünce, kredi kartı borcunu yatırmak için hazırlayıp kasaya koyduğu paranın çalındığını fark eden büfe sahibi, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ve polisi arayıp durumu bildirdi. Emniyet güçleri, dükkanda parmak izi incelemesi yapıp, güvenlik kamerası görüntülerini aldı. Yaptığı hırsızlığın güvenlik kamerasınca görüntülendiğinden haberi olmayan Zafer K., kısa süre sonra büfenin yakınından minibüse binmeye çalışırken R.A. ve arkadaşları tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Gözaltına alınan zanlının, evrakta sahtecilik ve hırsızlık suçlarından sabıkalı olduğu belirlendi. Büfe sahibi R.A., aynı mahallede oturdukları Zafer K.’nin iyi giyimli olduğunu belirterek, “Gayet sakin ve saygılı biriydi. Hırsızlık yapacağı aklıma gelmezdi. Çok şaşkınım” dedi.

Milliyet Ege
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 11:37:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.A IP: 81.246.99.xxx Tarih : 17.05.2008 11:27:04

Ummadik tas bas yararmis.