2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hırsızlık operasyonu: 12 gözaltı

DENİZLİ'DE HIRSIZLIK OPERASYONU

Denizli'de ev, işyeri ve otolardan hırsızlık ve suç eşyasının satın alınması ile ilgili olarak düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken, 7 bisiklet, bir tost makinası, bir köfte ocağı ve bir CD çalar elegeçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'de bu yıl içerisinde değişik mahallerde ev, işyeri ve otodan hırsızlık ve suç eşyasının satın alınması ve kabul edilmesi olaylarının aydınlatılması çerçevesinde 12 şahıs istihbari çalışmalar sonucu saklandıkları yerlerde yapılan operasyonla Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. 2 şüphelinin firari olduğu ve arandığı belirtilirken, yakalanan şahısların yapılan çok yönlü sorgu ve soruşturmaları sonucu değişik tarihlerde 3 ev, 1 işyeri ve 1 otodan hırsızlık yaptıkları

ve hırsızlık malzemelerini sattıkları, çalıntı eşyaları satın aldıkları tespit edildi. Şahısların ikameti, işyerleri ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda 7 bisiklet, bir tost makinası, bir köfte ocağı ve bir CD çalar ele geçirildi. Yakalanan şahıslardan birinin çıkarıldığı adli makamlarda tutuklandığı açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 14:54:03
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 13:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?