2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hızını alamayan öğretmen burun kırdı

Denizli'de, öğretmeni tarafından dövülerek burnu kırılan öğrenci tedavi altına alınırken, öğretmen hakkında soruşturma açıldı.


İddiaya göre, olay, Denizli'nin Çal İlçesinde bulunan Çal Lisesi'nde meydana geldi. Tarih öğretmeni C.Y. (35), sınıfta huzursuzluk yarattığı gerekçesiyle öğrencisi Ömer D.'yi (16) döverek burnunu kırdı. Geçen hafta içinde meydana gelen olayda, burnu kırılan öğrenci Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ömer D., olaydan sonra 10 günlük rapor aldı. Öğretmenin kendisini harita almaya gönderdiğini belirten Ömer D., olayı şöyle anlattı: "O sırada arkadaşlarım öğretmene 'Atatürk'ün Ordular İlk Hedefiniz Akdenizdir İleri' sözünün Çal'da söylenip söylenmediğini sormuş. Ben haritayı alıp döndüğümde öğretmene aynı şeyi sordum. O sırada öğretmenimiz bana kızdı ve elindeki kitabı yere fırlattı. Yanıma gelerek bana yumruk salladı. Daha sonra beni müdür yardımcısının odasına götürdü. Dersin huzurunu bozduğumu söyledi ve koridorda burnuma vurdu. Burnum kırıldı."

Olaydan sonra oğlunu hastaneye getiren baba İlyas Dağlı (43), öğretmen C.Y. hakkında daha öncede buna benzer şikayetler duyduklarını belirterek "Biz çocuklarımızı okula eğitim görmeleri için gönderiyoruz. Bu şekilde yapılan bir saldırı doğru değil" diyerek olaya tepki gösterdi. Anne Aynur Dağlı (41) ise, oğlunu döven öğretmenden şikayetçi olduklarını söyleyerek, "Çok üzüldüm. Keşke döveceğine bize söyleseydi, biz gerekeni yapardık" dedi.


Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 13:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ceyhun öztürk IP: 78.171.226.xxx Tarih : 3.12.2008 18:22:00

bende aynı okulda yani çal lisesindeyim cemil yıldız bizim tarih öğretmenimizdir ve iyi biridir ama sinirlenince ne yapacağı belli olmaz..