3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Honazlı işadamından eğitime katkı

HONAZLI HAYIRSEVERDEN EĞİTİME KATKI

Hayırsever işadamı Ferhat Özçelik, Denizli'nin Honaz İlçesi’nde anne ve babasının adını taşıyacak Anadolu Lisesi yaptıracak.

İstanbul'da tekstil sektöründe hizmet veren hayırsever İşadamı Ferhat Özçelik, anne ve babasının ismini taşıyacak olan 'Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi'nin protokolünü Vali Yavuz Erkmen ile birlikte imzaladı. Valilik Makamında gerçekleşen protokol törenine, Vali Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Ferhat Özçelik, Honaz Kaymakamı Sercan Gökdemir, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, eğitime katkı veren hayırsever işadamına teşekkür ederek, "Eğitim bizim geleceğimiz. Biz çocuklarımızı ne kadar iyi şartlarda eğitebilirsek, Türkiye olarak geleceğe daha güvenli bakabiliriz. Honaz İilçesi yapılacak okulla büyük oranda eğitimle ilgili eksikliklerini tamamlamış olacak. Honaz'da Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'nun çok büyük desteklerini gördük. Amacımız, en kısa sürede okulun tamamlanıp hizmete açılmasıdır" dedi. Vali Erkmen ayrıca göreve geldiği günden bu yana 21 milyon TL değerinde protokol imzalandığını söyledi.

Hayırsever İşadamı Ferhat Özçelik de aile olarak eğitime destek vermekten mutluluk duyduklarını, 3 katlı Honaz Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi’nin 1.5 milyon TL'ye malolacağını ve inşaatının bitirilerek hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

HONAZLI HAYIRSEVERDEN EĞİTİME KATKI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 13:15:03
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 13:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?