6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Horoz 5 teknik direktör ile görüşüyor

DENİZLİSPOR 5 TEKNİK DİREKTÖR İLE GÖRÜŞÜYOR

Denizlispor yönetim kurulu Vali Yavuz Erkmen'i ziyaret etti.

Mehmet Özsoy'un istifasının ardından Denizlispor Başkanlığı'na seçilen Salih Amiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Valisi Yavuz Erkmen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Salih Amiroğlu Vali Erkmen'e üzerinde ismi yazılı 20 numaralı Denizlispor forması ile Denizlispor atkı ve flaması hediye etti. Ziyarette konuşan Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu, göreve geldikten sonra ellerinden geldiğince sorunların çözümü için çalıştıklarını belirterek, "Şu anki tek sıkıntımız teknik direktör. Şu anda 5 ayrı teknik direktörle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İnşallah en kısa sürede Denizlispor'a yararlı olacak hocayı takımın başına getireceğiz. Sayın valimize katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Vali Yavuz Erkmen ise, geçen sezon şanssız bir şekilde Bank Asya 1. Lige düşen Denizlispor'un bu sezon sonunda tekrar Süper Lige döneceğine inandığını söyleyerek, "Eski ve yeni yönetimdeki arkadaşlar Denizlispor'a en iyi hizmeti verebilmek için çalıştılar. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Denizlispor'un bulunduğu yeri hak etmediğini ifade eden Vali Erkmen, "Denizlispor Süper Lig'deki bazı takımlardan bile iyi bir takım. İnanıyorum ki, bütün şehir tek yumruk olduğu takdirde hedefimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.

DENİZLİSPOR 5 TEKNİK DİREKTÖR İLE GÖRÜŞÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 18:41:03
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 18:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?