3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz Altın'ın peşinde

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor'da yönetim rotayı Erhan Altın'a çevirdi.

Yeni sezona Mesut Bakkal ile devam etme kararı alan ancak tecrübeli teknik adamla anlaşma sağlayamayan Denizlispor, geçen sezon Kocaelispor'u çalıştıran ve 2 sezon önce Denizlispor'da Güvenç Kurtar'ın yardımcılığını yapan Erhan Altın ile görüşme kararı aldı. 2. Başkan Mehmet Özsoy başkanlığında toplanan Yeşil-siyahlı yönetim kurulu, teknik direktör konusunu masaya yatırdı. Yapılan görüşmelerde Kocaelispor'da başarılı bir dönem geçiren Erhan Altın'ın takımın başına getirilmesi yönünde karar çıktı.

2. Başkan Mehmet Özsoy, listede bulunan isimler arasında ilk olarak Erhan Altın ile görüşmeyi kararlaştırdıklarını belirterek, "Erhan Altın, Denizlispor'da çalışmış ve camiayı iyi tanıyan bir isim. Kocaelispor'da da kısa bir dönem çalışmasına rağmen başarılı işler yaptı. Kendisiyle görüşerek teklifimizi sunacağız. Bu görüşmenin olumlu sonuçlanacağına inanıyorum" diye konuştu.

Denizlispor'da çalışmaktan mutlu olacağını belirten teknik direktör Erhan Altın ise, Denizlispor'u ve Denizli'yi yakından tanıdığını söyledi. Camiaya yakın olmasının kendisi için bir avantaj olduğunu ifade eden Erhan Altın, "Henüz bana resmi bir teklifte bulunulmadı. Ancak Denizlispor gibi bir kulüpten teklif gelmesi halinde bu beni sevindirir. Elbette Denizlispor'da görev yapmaktan mutluluk duyarım" dedi.

Öte yandan Denizlispor'un başarılı oyuncuları Cenk ve Çağlar'a talip olan Beşiktaş'ın, bu iki oyuncunun transferini bitirmek için çalışma yaptığı, iki kulüp başkanının bir araya gelerek transferi görüşecekleri öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 18:22:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?