2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz artık Sağlam

Erhan Altın'la yollarını ayıran Denizlispor, teknik direktörlük görevine Nurullah Sağlam'ı getiriyor.

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ve henüz puanı bulunmayan Denizlispor'da teknik direktör Erhan Altın'ın görevine son veren yönetim, yeni hoca arayışlarında sona geldi. Denizlispor Başkanı Ali İpek'in, 4 sezon önce de takımı çalıştıran teknik direktör Nurullah Sağlam'la görüştüğü ve anlaşma sağladığı öğrenildi.

2005-2006 sezonunda da Denizlispor'u çalıştıran Nurullah Sağlam, görüşmelerin sürdüğünü ve önemli ölçüde anlaşma sağlandığını söyledi. Görüşmeler çerçevesinde yarın Denizli'ye gelmeyi düşündüğünü belirten Nurullah Sağlam, imza atılmadan her şeyin bittiğini söylemenin doğru olmayacağını ifade etti.

Denizlispor Başkanı Ali İpek de, Nurullah Sağlam ile görüşmelerin son safhaya geldiğini ve büyük bir ihtimalle bu hocayla yollarına devam edeceklerini belirterek, "Sezon başında Erhan Altın'ı göreve getirdik. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Şu anda Denizlispor için en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan milli maç sebebiyle lige verilen bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Denizlispor yarın Isparta Davraz'a giderek kampa girecek. Hazırlıklarını Denizli'de sürdüren yeşil siyahlılar, Davraz Kampı'nda 4 Eylül Cuma günü Kasımpaşa, 6 Eylül Pazar günü de İstanbul B.B ile birer hazırlık maçı yapacak.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 12:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?