2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz Cenk ve Çağlar'dan başlayacak

DENİZLİSPOR'DA HER ŞEY ÇAĞLAR VE CENK'E BAĞLI

Gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor, kaleci Cenk ve sol kanat oyuncusu milli futbolcu Çağlar Birinci'yi sattıktan sonra önce teknik direktör daha sonra futbolcu transferine hız verecek.

Turkcell Süper Lig'de 10 sezon mücadele ettikten sonra bu yıl küme düşen Denizlispor'da, kaleci Cenk Gönen ve milli takım kadrosunda bulunan sol kanat oyuncusu Çağlar Birinci'nin satılmasının ardından transfer politikasına yön verecek. Denizlispor Başkanı Ali İpek, Galatasaray ve Bursaspor'un istediği Çağlar Birinci ve Beşiktaş ile Gaziantepspor'un transfer listesinde bulunan kaleci Cenk Gönen'in transferlerini bitirmek için İstanbul'da görüşmelerini sürdürüyor. Bursaspor'un kadrosuna dahil etmek istediği Çağlar için takas teklifinde bulunduğu öğrenilirken, İpek'in yaşanan ekonomik krizi aşabilmek için her iki oyuncuyu ilk etapta para karşılığında vermek istediği belirtildi. Çek Cumhuriyeti ile oynanan milli maçta iyi bir performans çizen sol kanat oyuncusu Çağlar'a Bursaspor ve Galatasaray'ın talip olduğunu belirten Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Galatasaray bizim belirlediğimiz bonservis ücretini yüksek buldu. Bursaspor ise takas önerisiyle geldi. Milli olan iki oyuncumuzla ilgili kulüplerle görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Yaşanan ekonomik sıkıntıyı aşmak zorunda olduklarını ifade eden Ali İpek, bu iki oyuncunun satılmasının ardından önce teknik direktör daha sonra da ihtiyaç duyulan mevkilere transfer yapmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Öte yandan Bursaspor'un gözden çıkardığı ve Denizli Belediyespor'da yetiştikten sonra Bursa'ya giden Yenal'ın Yeşil siyahlı yönetimin transfer listesine girdiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 14:47:05
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 19:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?