3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz çift idman yapıyor

Denizlispor, Bursaspor maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor'u konuk edecek olan Denizlispor'da çalışmalar devam ediyor. Ligin ilk 8 haftası sonunda 6 puanı bulunan ve düşme hattından uzaklaşmayı hedefleyen Yeşil-siyahlı ekipte, milli takım kadrolarında bulunan Beninli Koffi, Boşnak Djamal Berberoviç ve Gineli İbrahima Bangoura'nın yanı sıra, Ümit Milli Takım kadrosuna çağırılan Güray ve kaleci Cenk ile sakatlıkları bulunan Bajic ve İzzet çalışmalara katılmıyor. Çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan gurbetçi oyuncu İzzet Akgün'ün tedavi olmak amacıyla Belçika'ya gittiği öğrenilirken, Bajic'in tedavisinin sürdüğü ve Bursaspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, milli maç sebebiyle verilen bir haftalık arayı iyi bir şekilde değerlendirerek Bursaspor maçına hazırlandıklarını belirterek, "Göreve geldiğim günden beri her hafta daha iyi mücadele ediyoruz. Ancak bu mücadelemiz yeterli değil. Bunu skora yansıtmamız ve galip gelmemiz gerekiyor. Bursaspor maçı her iki takım için de zor geçecek ancak biz kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak galip gelmek ve üzerimizdeki kazanamama sıkıntısını atmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Lige verilen ara sakatlığı süren oyuncularımızın da takıma katılması açısından avantaj" dedi.

Yarın da çift idman yapacak olan Yeşil-siyahlılar, Cumartesi günü Turgutlu İlçesine giderek Manisaspor'la bir hazırlık maçı oynayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 17:31:01
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 20:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?