3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz çifte bayram yaşatmak istiyor

DENİZLİSPOR ÇİFTE BAYRAM YAŞATMAK İSTİYOR

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, hafta sonunda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçını kazanarak taraftarlarına çifte bayram yaşatmak istiyor.

Lige iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı iki maçı da kazanan Denizlispor, yine ligde kayıpsız yoluna devam eden Çaykur Rizespor'u konuk edecek. 6 puanlı iki takımın mücadelesinde Yeşil-siyahlı ekip puan kaybetmek istemiyor.

Milli maç nedeniyle verilen bir haftalık arayı sürekli çalışarak geçiren Denizlispor'da Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, hedefledikleri Süper Lige yeniden çıkacaklarını söyledi. Lige iyi başladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini belirten Mehmet Özsoy, "Çaykur Rizezpor maçı ligin genel durumuna bakıldığında en kritik ve önemli maçlardan birisi. Taraftarlardan destek bekliyoruz. İyi bir takım kurduk. Ligin ilk iki haftasında aldığımız sonuçlarla iddiamızı ortaya koyduk. Çaykur Rizespor maçı bizim mutlaka

kazanmamız gereken bir maç. Kendi saha ve seyircimiz önünde puan kaybına tahammülümüz yok. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bu maçı da kazandığımız taktirde bir günde iki bayram yapacağız" dedi.

Ligde güçlü ekiplerin bulunduğunu ve hiç bir rakibi küçümsemediklerini ifade eden Mehmet Özsoy, sezon sonunda ipi göğüsleyen takımların içinde olacaklarını söyledi.

DENİZLİSPOR ÇİFTE BAYRAM YAŞATMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 14:55:05
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 23:55:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?