2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz çıkışını sürdürmek istiyor

Denizlispor, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Gaziantepspor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Son iki haftada oynadığı Konyaspor ve Trabzonspor maçlarında aldığı galibiyetle ligde kalma yolunda büyük avantaj sağlayan Denizlispor, kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçında da galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-siyahlı futbolcular, PAF Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçında Trabzonspor maçında ilk onbirde oynamayan oyuncular forma giyerken, diğer oyuncular maçı seyretti. Hafif sakatlıkları bulunan Wescley ve Ozan'ın durumlarının ciddi olmadığı ve Gaziantepspor maçında oynayabilecekleri öğrenildi.

Teknik direktör Mesut Bakkal, zorlu Trabzonspor deplasmanında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İyi oynayarak ve hak ederek kazandığımız bir maçtı. Sahadaki oyuncularımız büyük bir özveri, gayret gösterince başarı geliyor. Çok önemli bir galibiyet aldık, ama bunun arkasında durmak gerekiyor. Bundan sonra bizim için her maç final. Takımda inanılmaz bir yükseliş var. Buna destek verilmesi gerekiyor. Gaziantepspor maçı tüm Denizli'nin kazanması gereken bir maç. Cumartesi oynayacağımız maç, karnaval havasında, herkesin tek vücut olması gereken bir maç olacak. Kazanırsak çok önemli bir virajı geçmiş ve önemli yol alacağız. Trabzonspor maçıyla ayağa kalktık. Gaziantepspor maçını kazanarak yürümeye başlayacağız" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı futbolcu Engin ise, son 2 maçta aldıkları galibiyetle çok iyi bir hava yakaladıklarını söyleyerek, "İki maçta aldığımız 6 puan bizim için çok önemli. Ancak bu hafta rakiplerimiz de galip geldi. Gaziantepspor maçı bizim için çok önemli bir maç. Her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz ve hepsini kazanmayı hedefliyoruz. Artık bir seri yakalamamız gerekiyor. Yerimizi garantilemek için Gaziantepspor'u yenmemiz lazım ve bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Caner de, 2 haftalık çıkışları olduğunu, bu çıkışlarını sürdürmek için Gaziantepspor'u yenmek zorunda olduklarını belirterek, "İzleyenlere iyi bir futbol seyrettiriyoruz. Gaziantepspor'u yenmek zorundayız çünkü ligde rahat bir durumda değiliz. Çıkışımızı sürdürmemiz için galip gelmek zorundayız. Bunu başaracak güçteyiz. İnşallah Gaziantepspor'u yeneceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 16:10:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?