3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz Cimbom'a hazır

Denizlispor yarın deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı.

Turkcell Süper Lig'de sezona Fenerbahçe mağlubiyeti ile başlayan Denizlispor, şampiyon adaylarından Galatasaray'la yapacağı ikinci hafta maçının hazırlıklarını tamamlarken, bugün akşam saatlerinde yapacağı hafif ter antrenmanı ardından İstanbul'a gidecek.

Yeşil-siyahlı ekipte sakatlığı süren Berberoviç, Çağlar, İzzet, Murat Karakoç ve Süleyman Olgun'un yanı sıra henüz hazır olmayan Fahri Tatan Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Ülkelerinin milli takım kadrosuna çağırılan ve hafta içinde takımdan ayrı kalan Gineli oyuncular Bangoura ve Koffi bu sabah Denizli'ye döndü. Bu iki oyuncunun maç kadrosuna alındığı öğrenildi.

Ligde ilk hafta stresini üzerinden attıklarını ve Galatasaray maçına daha rahat çıkacaklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Ligde her takım bizim için aynı. Büyük küçük takım ayırımı yapmamız doğru değil. Biz sahaya çıkıp gerçek Denizlispor gibi mücadele edersek istediğimiz sonucu alabiliriz. Galatasaray maçına iyi hazırlandık. Fenerbahçe maçında yaptığımız hataları hafta boyunca gidermeye çalıştık. Tüm futbolcularıma güveniyorum. Sahaya çıkıp bize puan ya da puanlar getirecek futbolu oynayıp, istediğimizi alacağız" dedi.

Denizlispor, bu akşam saatlerinde yaklaşık yarım saat sürecek hafif ter idmanının ardından THY'nin tarifeli uçağıyla saat:21.55'te İstanbul'a giderek Dedeman Otel'de kampa girecek. Yeşil-siyahlılar maçtan sonra İstanbul'da kalacak ve Pazar sabahı uçakla Denizli'ye dönecek.

Denizlispor'un Galatasaray maçına, Özden- Adem Çalık, Koffi, Bajic, Murat Hacıoğlu- Bangoura, Fatih Yiğen, Braga, Emin- Roberts-Angelov onbiriyle çıkması bekleniyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 14:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?