3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz deplasmanda hiç yok

DENİZLİSPOR DEPLASMANDA HİÇ YOK

Denizlispor Süper Lig'deki en kötü sezonunu geçirirken, deplasmanda hiç varlık gösterememesi dikkat çekti.

Turkcell Süper Ligi 2009-2010 sezonunun ilk yarısını Ankaraspor'a karşı alınan 3-0'lık hükmen galibiyet dışında galibiyet alamadan bitiren ve 7 puanla 17. sırada tamamlayan Denizlispor, 3 hoca değişikliğine rağmen bir türlü istikrarı sağlayamadı.

Lige teknik direktör Erhan Altın'la başlayan ve üst üste 3 mağlubiyetin ardından yerine Nurullah Sağlam'ı getiren Yeşil-siyahlılar, Sağlam'la kendi sahasında sadece 3 beraberlik alabildi. Bu dönemde Ankaraspor'un ligden düşürülmesiyle bu maçı 3-0 hükmen kazanan ve puanını 6'ya çıkaran Denizlispor, kendi sahasında Bursaspor'a 3-2 mağlup olduktan sonra Nurullah Sağlam'ın istifasıyla 10. haftada takımın başına Hakan Kutlu'yu getirdi. Hakan Kutlu ile çıktığı 7 maçta sadece Antalyaspor'la 1-1 berabere kalarak bir puan alabilen Yeşil-siyahlılar, bu dönemde sadece Antalya ve Gaziantepspor maçları olmak üzere sadece 2 gol atabildi. Oynadığı 16 maçta gol atma sıkıntısını fazlasıyla hisseden Yeşil-siyahlılar, sadece Bursaspor maçında bir maçta 2 gol atarken, diğer maçlarda ya bir gol attı, ya da hiç atamadı. En farklı mağlubiyetini ligin ikinci haftasında Galatasaray'a karşı 4-1'lik sonuçla alan Denizlispor, deplasmanda hiç bir varlık gösteremedi. Deplasmanda oynadığı 8 maçın tamamını kaybeden Yeşil siyahlı ekip, Galatasaray, Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında birer golle toplam 3 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü. Kendi sahasındaki maçlarda en istikrarlı dönemini Nurullah Sağlam döneminde geçiren Denizlispor, bu dönemde 3 beraberlik alırken, Hakan Kutlu döneminde de bir puan aldı.

Ligde ilk yarının sona ermesiyle bir hafta izine ayrılan Yeşil-siyahlılar, ikinci yarı hazırlıklarına 26 Aralık'ta Antalya Belek kampı ile başlayacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk haftayı bay olarak geçirecek olan Denizlispor, 3 Ocak'a kadar Antalya'da çalıştıktan sonra Denizli'ye dönecek.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 14:45:02
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 23:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?