2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz en kritik maçına hazır

DENİZLİSPOR EN KRİTİK MAÇINA HAZIR

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'deki belki de en kritik maçı olan Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı son idmanla tamamladı.

Turkcell Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala 21 puanla 17. sırada bulunan Denizlispor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçının son antrenmanını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde bugün yaptı. Manisaspor maçında ayağı kırılarak sezonu kapatan genç futbolcu Güray Vural dışında eksik bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte tek hedef galibiyet. Geçen hafta Eskişehirspor'u tek golle geçerek puanını 21'e çıkaran ve ligde kalma umutlarını az da olsa sürdüren Denizlispor, Antalyaspor'u yenmekten başka bir şey düşünmüyor. Alınacak muhtemel bir mağlubiyetin 10 sezonluk Süper Lig macerasının sonu olacağını düşünen Yeşil-siyahlı ekip, yarın öğle saatlerinde karayolu ile Antalya'ya giderek Divan Talya Otel'de kampa girecek.

Denizlispor'da bu zorlu maç öncesinde kaleci Özden'in yanı sıra, Koffi, Ahmet Burak Solakel, Braga, Emin, Angelov, Berberoviç, Okan Koç, Çağlar ve İbrahim Ege 3'er sarı kartları ile kart cezası sınırında bulunuyor. Bu sezon deplasmanda sadece hükmen galip sayıldığı Ankaraspor ile Diyarbakırspor galibiyetleri dışında galibiyeti bulunmayan Denizlispor Manisaspor'dan ise deplasmanda bir puan alabildi.

Antalyaspor maçının kendileri için mutlak kazanılması gereken bir maç olduğunu ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Ligde geride kalan 5 maçımızı da kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu zoru başarabilirsek ligde kalırız. Bunun bilincindeyiz ve son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim şu anda tek düşüncemiz Antalyaspor'u yenmek. Başka bir hesap yapmıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 14:35:03
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?