2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz evinde çalıştı

Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Avusturya'daki yurt dışı kampını tamamlayarak önceki gece Denizli'ye dönen Denizlispor, kulüp tesislerindeki ilk çalışmasını yaptı. Antrenman öncesi takım olarak basın mensuplarına poz veren yeşil-siyahlı ekipte, yeni transferler de fotoğraf çektirdi. Sakatlığı süren Boşnak oyuncu Djamal Berberoviç dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda son transfer David Durmaz da takımla birlikte çalıştı. Yeşil-siyahlı ekip,Denizli'deki ilk çalışmasında kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Yeni transferlerden gurbetçi futbolcu Ahmet Cebe, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini belirterek, "Arkadaşlarımızla takım olarak çok iyiyiz. Birbirimize uyum sağladık. Ligin başlamasına 2 hafta var. Eksiklerimizi bu zaman zarfında gidereceğiz. Bunları da düzeltmeye çalışacağız" dedi.

Teknik direktör Erhan Altın ise, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, "Yeni sezonda bütün takımlara ve taraftarlara bol şansdiliyorum" dedi.

Denizlispor'un geçen yıl genç oyunculardan kurulu bir takım olduğunu, bu yüzden ligde sıkıntılı dönemler geçirdiğini belirten Altın, bu oyuncuların bir çoğunun tecrübe kazandığını, bunun da kendilerini sevindirdiğini söyledi. Yeni sezon öncesi çalışmalardan memnun olduğunu ve eksikliklerin kısa sürede giderileceğini belirten Altın, "Ligde ilk 7 haftada takımın tam olarak oturması gerekiyor. 7. haftadan sonra takım olarak çıkışa geçmeyi düşünüyoruz. Bunun sebeplerinden birincisi ligin yeni başlaması, onun heyecan ve baskısı. İkincisi yeni gelen oyuncuların adaptasyon ve uyum sorunu, üçüncüsü de taraftar baskısı olacak olması. Oyuncularım bu 7 haftalık dönemde bütün bilgi ve becerilerini sahaya yansıttıkları zaman bizim için daha iyi olacak. Biz bu 7 haftalık süreyi en az kayıpla atlatmak istiyoruz" diye konuştu.

Ligin ilk 4 haftasında sırasıyla Fenerbahçe, Galatasaray, Sivasspor ve Kayserispor ile oynayacak olmalarının kendileri için bir dezavantaj olmadığını ifade eden Altın, "Ligin ilk maçında Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe, Denizlispor gibi Turkcell Süper Lig'de. Ben futbolcularıma, 'Bizim için Fenerbahçe ne ise Diyarbakırspor da aynı, Galatasaray ne ise Ankaragücü de aynı' dedim. Biz bütün takımları eşit seviyede tutuyoruz. Sahaya çıktığımız zaman tüm futbolcular futbolun güzelliğini sahaya yansıtmalı. Biz bu düşüncedeyiz.

Oynadığımız iyi futbolcu genele yaymak istiyoruz. Bunu başardığımıztakdirde artık takım ayırt etmeye gerek yok. Biz takımların tarihçelerine ve bütçelerine saygılıyız. Ancak aynı ligde oynuyorsak,saha içerisinde kim arzulu ve istekliyse, kim daha iyi mücadele ediyorsa maçı kazanıyor" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 13:23:51
Güncelleme :30 Temmuz 2009 Perşembe 13:56:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?