3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz galibiyet peşinde

Denizlispor, yarın kendi sahasında lig sonuncusu Hacettepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi.

Ligde son 4 haftayı kayıpsız kapatarak 12 puan alan ve düşme hattından biraz uzaklaşan Denizlispor, Hacettepe'yi de yenerek hem çıkışını sürdürmek hem de alttaki takımlarla arasındaki puan farkını açmak istiyor.

Yeşil-siyahlı takımda, sakatlıkları süren Roberts, Couto, Emin ve İsmail Baydil'in forma giyemeyeceği öğrenildi. Teknik direktör Mesut Bakkal, galibiyetten başka bir seçenek düşünmediklerini söyleyerek, "4 haftadır iyi bir çıkış yakaladık. Hacettepe maçı bizim için çok önemli. Kazandığımız taktirde puanımızı 30'a çıkaracak ve ligde kalma yolunda önemli bir mesafe alacağız" dedi.

Oyuncularının çalışmasından ve takım birlikteliğinden mutlu olduğunu belirten Bakkal, "Eksik oyuncumuzun çok olmasına rağmen, oynayan futbolcularım arkadaşlarının yokluğunu hissettirmiyor. Takım olma bilinci iyice yerleşince sistem de işliyor. Bu da başarıyı getiriyor" diye konuştu.

Hacettepe'nin ligin son sırasında olmasına rağmen iyi bir takım olduğunu ve kesinlikle bu maça iyi motive olmak zorunda olduklarını belirten Mesut Bakkal, "Bu maçta taraftarlarımızın her zamanki desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar alınan başarılı sonuçlarda taraftarlarımızın çok büyük katkısı oldu. Hacettepe maçında bize destek versinler, biz de onlara galibiyet hediye edelim" ifadelerini kullandı.

Denizlispor'un Hacettepe maçına Özden-Şener (Ozan), Burak, Fatih Yiğen, Çağlar-Bangoura, Berberoviç, Braga, Güray, Selahattin-Angelov onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 18:06:43
Güncelleme :14 Mart 2009 Cumartesi 18:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?