3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz galibiyetle tanışmak istiyor

DENİZLİSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında karşılaşacağı Kasımpaşa'yı yenerek ligdeki ilk galibiyetine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Bursaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Nurullah Sağlam'ın görevi bırakmasıyla birlikte çalışmalarını antrenör Tuncay Özbek nezaretinde sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte tek hedef galibiyet. Ligde kalan 9 haftalık bölümde hükmen galip sayıldığı Ankaraspor maçı hariç galibiyeti bulunmayan ve 6 puanla 15. sırada yer alan Denizlispor, düşme hattındaki en yakın rakiplerinden biri olan Kasımpaşa deplasmanından mutlu dönmek istiyor. Sakatlığı süren Boşnak oyuncu Bajic ve Bursaspor maçında kırmızı kart gören Beninli futbolcu Koffi dışında eksik oyuncusu bulunmayan Denizlispor'da Genel Menajer Özhan Çetin, İstanbul'a galibiyet için gideceklerini söyledi.

Teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini ve bazı isimlerle görüşme halinde olduklarını belirten Özhan Çetin, "Bu konuyu gelecek haftanın başında çözmeyi hedefliyoruz. Şu anda tek düşüncemiz Kasımpaşa maçı. Bu maç her iki takım için de kritik ve çok zor bir maç olacak. Biz iyi bir ekibiz. Tek sıkıntımız şu ana kadar kazanamamak. Bu maçta bunu da başararak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 16:22:03
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 23:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?