6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Horoz hasreti bitirmek istiyor

DENİZLİSPOR GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Denizlispor yarın karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak 2 ayı aşkın süredir hasret kaldığı galibiyete ulaşmak istiyor.

Bank Asya 1.Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Güngören Belediyespor'la berabere kalarak 2 puan kaybeden ve rakiplerinin kazanmasıyla 5'inci sıraya gerileyen Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkma başarısı gösteren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Ligde en son galibiyetini 7 Kasım'da oynanan 11'inci hafta karşılaşmasında TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında alan ve ondan sonra oynadığı 6 lig ve 4 kupa maçında galibiyet yüzü göremeyen yeşil siyahlılar, Gaziantep

Büyükşehir Belediyespor'u yenerek zirveden kopmamanın hesaplarını yapıyor. Sakatlıkları bulunan İsmail Konuk, İsmail Baydil ve İbrahim Çelik'in forma giyemeyeceği maçın hazırlıklarını tamamlayan Horozlar'da, gribe yakalanan Levent, Braga, Serdar, Musa Nizam ve Yasin'e serum takılırken, bu oyuncularının durumunun iyi olduğu ancak oynayıp oynamayacaklarının maç saatinde kesinleşeceği açıklandı.

Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan ligde telafisi olmayan maçlar oynanmaya başlandığını belirterek, "Geçen hafta Güngören Belediyespor ve hafta içinde kupada oynadığımız Medical Park Antalyaspor karşısında çok iyi futbol sergilememize rağmen galip gelemedik. Takıma yeni katılan oyuncularımızla daha da güçlendik. Rakibimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kupada çeyrek finale kalmanın morali ile sahaya çıkacak. Özellikle kendi sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. Kendi evimizdeki bu zorlu maçta tek

hedefimiz galibiyet. Son haftalarda ortaya koyduğumuz mücadeleyi tekrarladığımız taktirde bunu başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Öte yandan Ceyhun Eriş'i transfer etmek için çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı ekip, oyuncunun menajerleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Ceyhun Eriş'in menajerlerinin bugün Denizli'ye gelerek yönetimle masaya oturacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 12:02:03
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 23:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?