2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz hırs küpü!

DENİZLİSPOR HIRS KÜPÜ

Bank Asya 1. Lig'inin ikinci haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürüyor.

Lige üç puanla başlayan ve Güngören Belediyespor karşısındaki 2-0'lık galibiyetle ilk haftanın lideri olan Denizlispor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde yapılan son antrenmana tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı sebebiyle Güngören Belediyespor maçında forma giyemeyen Roberts antrenmanda takımda ayrı olarak düz koşu yaparken, Yeşil-siyahlı futbolcuların oldukça hırslı ve moralli olması dikkat çekti.

İlk hafta yakaladığı liderliği sürdürmek isteyen Denizlispor'da tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Roberts dışında eksik bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Güngören Belediyespor maçındaki kadroda değişiklik yapmayacağı öğrenildi. Kontratak futbolunu iyi oynayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında önce savunma güvenliğini sağlama almak isteyen Hamzaoğlu, orta sahayı da kalabalık tutup, rakip takıma oyun kurma fırsatı vermemek istiyor. İki yılda 2 defa çapraz bağları koparak neredeyse futbol hayatının sonuna gelen İzzet'in yeniden sahalara dönmesi ve ilk haftada attığı golle moral bulması Denizlispor teknik heyeti ve yönetimini de sevindirdi.

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Lig uzun bir maraton ancak ilk haftalarda kazanmak çok önemli. Biz ilk haftayı istediğimiz bir skorla kapattık ve liderliğe yükseldik. Bu uzun maratonunu mümkün olduğu kadar az puan kaybı ile geçmek zorundayız. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımın çalışmasından çok memnunum" dedi.

Öte yandan Yeşil-siyahlılar Cumartesi günü oynanacak maç için yarın karayolu ile Antalya'ya gidip, oradan uçakla Gaziantep'e geçecek.

DENİZLİSPOR HIRS KÜPÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 13:30:03
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 13:45:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?