2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz işi sıkı tutuyor

DENİZLİSPOR İŞİ SIKI TUTUYOR

Denizlispor, bu hafta Akhisar Belediyespor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Bank Asya 1. Lig'in 4. hafta maçında Cumartesi günü Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Ligin ilk 3 maçından 2 galibiyet ve bir beraberlik alarak 7 puanla zirvedeki 4 takımdan biri olan Yeşil siyahlılar, Akhisar Belediyespor maçını kayıpsız atlatmak istiyor.

Her geçen hafta daha iyi oynadıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Haftalar geçtikçe daha iyi bir takım görüntüsü vermeye başladık. Eksiklerimizi tamamladıkça daha iyi olacağız" dedi.

Ligde her maçın zor geçtiğini ifade eden Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'un da güçlü bir takım olduğunu kaydederek, "İşimiz kolay değil. Biz tüm rakiplerimize karşı aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Akhisar Belediyespor maçını kazanmanın hesaplarını yapıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nun oynama izni vermediği golcü oyuncu Youla oynamak için gün saydığını söyledi. Vize verilmemesine anlam veremediğini kaydeden Youla, "Denizlispor forması altında artık futbol oynamak istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 12:56:01
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 20:22:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?