2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz İsveç pazarında

Denizlispor İsveçli bir savunma oyuncusunu transfer etmek için çalışmalara başladı.

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 futbol sezonunu 38 puanla 15. sırada tamamlayan ve ikili averaj avantajıyla ligde kalan Denizlispor'da yeni sezon transfer çalışmaları hızlı başladı. Sezon ortasında izlenen ve prensip anlaşmasına varılan gurbetçi oyuncu Ahmet Cebe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Yeşil-siyahlılar, adı açıklanmayan İsveçli bir defans oyuncusuyla görüşmelerini sürdürüyor. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin'in Perşembe günü İsveç'e giderek oyuncuyla masaya oturacağı ve transferi bitirmek için çalışmalar yapacağı öğrenildi.

Devre arasında sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan ve forma giydiği maçlarda gösterdiği performansla takımın ligde kalmasında büyük rol oynayan oyunculardan biri olan kaleci Özden'le de anlaşmak isteyen yönetim, bu futbolcuyla masaya oturmaya hazırlanıyor. Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Özden ile gelecek hafta içerisinde görüşeceklerini belirten Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, bu futbolcuyla yaptıkları ön görüşmenin çok olumlu geçtiğini ve anlaşma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarına inandıklarını söyledi. Sözleşmeleri sona eren Murat Karakoç ve Selahattin'le yeniden anlaşma sağlanıp sağlanmaması konusunda ise kesin bir karar alınmadığı öğrenildi.

Öte yandan Denizlispor'da sezon öncesi kamp programı da belli oldu. 26 Haziran'da topbaşı yapacak olan yeşil siyahlılar, ilk kampını 1-11 Temmuz tarihleri arasında Isparta Davraz'da, ikinci kamp dönemini de 14-27 Temmuz arasında Hollanda'da yapacak. Denizlispor yeni sezonu ise 1 Ağustos'ta açacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 16:31:28
Güncelleme :2 Haziran 2009 Salı 16:53:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?