2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz kritik maça hazır

DENİZLİSPOR KRİTİK MAÇINA HAZIR

Denizlispor Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında yarın Bursaspor'la kendi sahasında karşılaşacak olan Denizlispor, bugün yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı. Ligde geride kalan 8 haftada henüz galibiyeti bulunmayan ve 6 puanla düşme hattının bir üst sırasında bulunan Denizlispor, üst sıraları zorlayan Bursaspor'u yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor. Yeşil-siyahlı ekipte cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığı süren Bajic'in oynamayacağı öğrenildi. Milli takım maçları sebebiyle verilen bir haftalık arada çalışmalarının büyük bölümünü günde çift idman yaparak geçiren Denizlispor'da teknik direktör Nurullah Sağlam kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Son haftalarda skora yansıtamamalarına rağmen iyi futbol sergilediklerini ve her hafta üstüne koyarak iyi bir takım olma yolunda ilerlediklerini belirten Nurullah Sağlam, "Bursaspor maçı bizim için en kritik maçlardan biri. Bu maçı kazandığımız taktirde psikolojik olarak haftalardır süren sıkıntımızın yanı sıra, puan olarak biraz daha rahatlayacağız. Biz iyi bir takımız. Kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanabilir, bunun yanında da taraftarlarımızın son dakikaya kadar desteğini arkamızda bulabilirsek sahadan 3 puanla ayrılan tarafın biz olacağına inanıyorum. Tek isteğimiz taraftarlarımızın bu maçta bize destek vermesi" dedi.

Öte yandan Denizlispor yönetiminin maç öncesi taraftarlara bayrak dağıtacağı öğrenildi.

Denizlispor'un Bursaspor karşısına, Özden-Mehmet Çoğum, Koffi, Burak, Çağlar-Bangoura, Braga, Berberoviç (Fahri), Murat Hacıoğlu- Roberts (Güray), Angelov on biriyle çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 14:11:05
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 18:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?