2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz kupada tur peşinde

DENİZLİSPOR KUPADA TUR PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki son maçında Çarşamba günü Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçı kazanarak çeyrek finale kalmak istiyor.

Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Fenerbahçe deplasmanından mağlubiyetle ayrılarak ligde kalma umutlarını biraz daha tüketen Denizlispor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Tarsus İdmanyurdu maçına çevrildi. Grubunda 5 puanla 3. sırada bulunan Denizlispor, Tarsus İdmanyurdu'nu mağlup etmesi, Bursaspor-Sivasspor arasında oynanacak maçta da bir takımın galip gelmesi halinde çeyrek finale yükselecek. Bursaspor-Sivasspor maçının berabere bitmesi halinde ise Denizlispor'un Tarsus

İdmanyurdu'nu en az iki farkla mağlup etmesi gerekiyor.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Yeşil-siyahlılarda sakatlığı bulunan Emin Aladağ takımdan ayrı çalışırken, Benin Milli Takım kadrosunda bulunan Koffi dışında tüm futbolcular antrenmana katıldı. Isınma çalışmasıyla başlayan bugünkü antrenman daha sonra istasyon çalışmasıyla devam ederken, futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olması dikkat çekti.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bugüne kadar gösterdiğimiz performans çok iyiydi. Tarsus İdmanyurdu'nu deplasmanda yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz" dedi. Ligde Fenerbahçe maçında üst düzeyde mücadele ettiklerini belirten Hakan Kutlu, "Maçta beraberliği de bulduk ancak daha sonra yeniden mağlup olduk ve puan alamadan sahadan ayrıldık. Şimdi önümüzde çok zor bir Galatasaray maçı var. Aynı mücadeleyi sergileyip, gol yollarında

son paslarda biraz daha becerikli olup galip gelmek istiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Kutlu, gerekli gördükleri mevkilere futbolcu alacaklarını ifade etti. Denizlispor'da teknik kadro tarafından kadro dışı bırakılan Bangoura'nın ise Denizli'den ayrıldığı öğrenildi. Teknik Direktör Hakan Kutlu, Bangoura'yı takımda oynatmayı düşünmediğini belirterek, "Gidip kalması yönünde son söz yönetimin. Ancak bu oyuncu takımda olmayacak" dedi.

Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Okan Koç ise, kupada çeyrek finale kalmak istediklerini belirterek, "Öncelikle kupada son 8 takım içine girmek istiyoruz. Bunu başarırsak ilk 4'e de gireriz. Tarsus İdmanyurdu maçı kolay olmayacak. Çünkü bu tür takımlar böyle maçlara daha iyi konsantre oluyor. O yüzden bu maçı kazasız atlatarak tur atlamak istiyoruz" dedi.

Denizlispor yarın yapacağı antrenmanın ardından akşam saatlerinde İzmir'e gidecek. Yeşil-siyahlılar İzmir'den uçakla Adana'ya geçip, oradan da karayolu ile Tarsus'a gidecek.

DENİZLİSPOR KUPADA TUR PEŞİNDE
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 14:29:03
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 14:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?