2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz maça hazır

DENİZLİSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Denizlispor, Kartalspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Ligde 16 puanla namağlup olarak liderliğini sürdüren Yeşil-siyahlılar, Kartalspor maçını da kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor.

Sakatlıkları bulunan İzzet ve Erhan ile, ülkesinin milli takım kadrosunda bulunan Beninli futbolcu Koffi'nin forma giyemeyeceği maçın hazırlıklarını bugün yaptığı son idmanla tamamlayan Denizlispor, geçen hafta Karşıyaka'ya kendi sahasında

yenilen Kartalspor'u puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. 6.hafta sonunda attığı 16 golle en fazla gol atan takım ünvanını elinde bulunduran Yeşil siyahlı ekipte, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Rakiplerinin geçen hafta kaybettiğini ifade eden Hamza Hamzaoğlu, "Biz kendi saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak galip gelmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Taraftarlarımızdan bugüne kadar olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmayıp, desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Denizlispor bu sezon kendi sahasında oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldı. Güngören Belediyespor ve Altay'ı mağlup eden Yeşil-siyahlılar, Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı. Kendi sahasındaki 3 maçta 7 gol atan Denizlispor, kalesinde 2 gol gördü.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 15:29:03
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 17:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?