2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz puan peşinde

Denizlispor yarın deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı son idmanla tamamladı.

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında yarın akşam Beşiktaş'la deplasmanda karşılaşacak olan Yeşil-siyahlılar en az bir puan almanın hesabını yapıyor. Şu ana kadar oynadığı 6 maçta sadece kendi evinde 3 beraberlik alan ve 3 puanı bulunan Denizlispor, Beşiktaş karşısında ilk deplasman puanını alarak moral bulmak istiyor. Yeşil siyahlı takımda Manisaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Adem Çalık'ın yanı sıra, çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan İzzet ve sakatlıkları süren Bajic ile Murat Karakoç Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Geçen hafta sakatlıkları sebebiyle kadroya giremeyen Emil Angelov ve İbrahima Bangoura'nın oynayıp oynayamayacaklarının maç günü belli olacağı öğrenildi. Bu iki oyuncuyu hafta boyunca takımla birlikte çalıştıran teknik direktör Nurullah Sağlam, özellikle Bangoura'nın oynatmak istediği belirtildi. Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Diyarbakırspor, Sivasspor ve Manisaspor ile oynadıkları son 3 maçta mücadele ve istek anlamında her hafta üstüne
koyarak oynadıklarını, bunun da kendisini sevindirdiğini belirterek, "Her geçen hafta daha iyi oynuyor, daha fazla gol pozisyonu buluyoruz. Yaşadığımız sakatlıklar zaman zaman planlarımızın aksamasına sebep oluyor ancak bunları mazeret olarak görmemiz mümkün değil. Beşiktaş ligde kötü günler yaşayan takımlardan biri. Bu yüzden her iki takım için de çok zor ve mutlaka kazanılması gereken bir maç. Biz tüm planlarımızı puan alma üzerine yaptık. Antrenmanlarda yaptığımız çalışmaları sahaya yansıtabilirsek istediğimizi alabileceğimize inanıyorum" dedi.

Denizlispor'un Beşiktaş maçına, Özden- Mehmet Çoğum, Koffi, Burak, Çağlar- Bangoura (Ahmet Cebe), Braga, Emin, Güray- Murat Hacıoğlu- Roberts on biriyle çıkması bekleniyor.

Yeşil-siyahlılar yarınki maç için bu akşam THY'nin 21.55 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gidecek ve Dedeman Otel'de kampa girecek.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2009 Cuma 14:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?