2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz puanla tanışmak istiyor

Denizlispor'da Kayserispor maçı hazırlıkları başladı.

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında oynaması gereken Sivasspor maçının 2 Eylül'e ertelenmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçiren Denizlispor, 4. hafta deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına bugün başladı. Ligin ilk 2 haftasında oynadığı Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını kaybeden ve averajla puan cetvelinde son sırada bulunan Denizlispor'da, sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Berberoviç, Çağlar, Bajic, Süleyman Olgun ve Murat Karakoç'tan sonra stoper Koffi'nin de sakatlanması ve 3 hafta forma giyemeyecek olması sebebiyle özellikle defans bloğunda büyük sıkıntı yaşayan Yeşil-siyahlılar, Kayserispor maçında puan hedefliyor.

Haftayı maç yapmadan geçirmesi sebebiyle 3. lig takımları Fethiyespor ve Nazilli Belediyespor'la birer hazırlık maçı yapan Denizlispor'da, İzzet'in yanı sıra yeni transfer Fahri Tatan'ın oynayabilecek duruma gelmesi tek moral kaynağı.

Denizlispor Teknik Direktörü Erhan Altın, ligin ilk 2 haftasını zor ekiplerle oynadıklarını ama mağlup olmalarına rağmen mücadeleci oyunlarını sahaya yansıttıklarını belirterek, "Sezon başı olması ve zorlu ekiplerle oynamamız sebebiyle ilk 2 maçta istediğimiz sonuçları alamadık. Ama gün geçtikçe daha iyi duruma geliyoruz. Bajic'ten sonra Koffi'nin de sakatlanması ve oynamayacak olması bizim için büyük dezavantaj. Ancak sahaya tam kadro çıkacağız ve forma giyen tüm oyuncularım üzerine düşeni yapacak. Ben futbolcularıma güveniyorum. Bu hafta puanla tanışmak istiyoruz" dedi
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 16:17:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?