3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz siftah peşinde

Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor'da tek hedef galibiyet.

Turkcell Süper Lig'de sezona kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 5 maçta sadece 2 beraberliği bulanan Denizlispor, yarın akşam kendi sahasında konuk edeceği Ege'nin diğer temsilcisi Manisaspor'u eli boş göndererek, hem ilk galibiyetini almak, hem de kötü gidişine son vermek istiyor.

Bu sezon kendi sahasında 3 maç oynayan, Fenerbahçe'ye mağlup olan, Diyarbakırspor ve Sivasspor'la da berabere kalan Denizlispor'da, sakat oyuncuların çok olması teknik heyeti düşündürüyor.

Boşnak oyuncu Djamal Berberoviç, Murat Karakoç ve Süleyman Olgun'un oynamayacakları kesinleşirken, önceki gün Almanya'ya giderek doktora muayene olan Bulgar oyuncu Emil Angelov'un yanı sıra Bangoura, İzzet ve Emin'in durumlarının netleşmediği öğrenildi. Bu oyunculardan Angelov'un oynamasının zor olduğu, diğer oyuncuların maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, sakatlıkları süren oyuncularla ilgili son kararı maç günü vereceklerini belirterek, bu oyunculardan mümkün olduğunca yararlanmak istediğini söyledi. Geçen haftayı maç yapmadan geçiren yeşil siyahlı ekipte cezalı oyuncu bulunmuyor.

Denizli Atatürk Stadı'nda yarın akşam saat 20.00'de oynanacak maçta Denizlispor'un, Manisaspor karşısına, Özden- Ahmet Cebe, Koffi, Bajic, Çağlar- Bangoura (Fatih Yiğen), Braga, Fahri, Güray- Murat Hacıoğlu- Roberts onbiriyle çıkması bekleniyor.

Maçın bilet fiyatları kale arkası 10 TL, maraton tribün 20 TL, kapalı tribün de 40 TL olarak açıklanırken, biletlerin yarın sabahtan itibaren stat gişelerinden satışa sunulacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 16:09:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?