3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz transferi dondurdu

DENİZLİSPOR TRANSFERİ DONDURDU

Denizlispor transfer çalışmalarını bir süreliğine dondurma kararı aldı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, yönetim Bolu'da yapılacak kampta eksiklerin görülmesinin ardından yeniden transfer yapma kararı aldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüren Yeşil-siyahlı ekip, Ahmet Burak Solakel, Ahmet Çağıran, İsmail Konuk, Levent Kartop ve Murat Akyüz'ün transferiyle biraz daha güçlenirken, yönetim ve teknik heyet transfer konusunda aceleci davranmama kararı aldı. Denizlispor yönetim kurulunun teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüşerek, 27 Temmuz'da başlayacak Bolu kampında takımın durumunun ortaya çıkması ve kamp sonrasında ortaya çıkacak eksiklerin belirlenerek buna göre transfer

yapılmasını istediği belirtildi. Teknik direktör Hamza Hamzoğlu'nun da bunu kabul ettiği öğrenildi. Turkcell Süper Ligi'nin bir hafta önce başlayacak olmasından dolayı, bu ligde mücadele edecek takımların kadrosunda düşünmediği futbolcuları belirleyecek olmasının kendileri için avantaj olduğunu ifade eden Denizlispor Menajeri Adnan Erkan, "Bolu kampında eksiklerimizi tespit edip, kamp sonrasında hem Turkcell Süper Ligi'nden, hem de Bank Asya 1.Ligi'nden takıma faydalı olacağına inandığımız oyuncuları

kadromuza dahil etmek istiyoruz" dedi. Denizlispor'da bir süredir gündemde olan tecrübeli kaleci Orkun'la ilgili kararın da, Trabzonspor'dan transfer edilen genç kaleci Yakup'un göstereceği performansa bağlı olduğu belirtildi.

Öte yandan Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri sık sık antrenmana giderek çalışmaları yerinde izliyor. Son antrenmanda tam takım hazır bulunan yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolculara destek vererek, kendilerine olan güveni ortaya koyarken, kulüp başkanı Mehmet Özsoy yeni transferlerle biraz daha güçlendiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 13:38:02
Güncelleme :21 Temmuz 2010 Çarşamba 16:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?