2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz tur için gitti

DENİZLİSPOR TUR İÇİN ESKİŞEHİR'E GİTTİ

Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bu sabah karayolu ile Eskişehir'e gitti.

Bank Asya 1. Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası play-off maçında yarın Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde 9. haftayı bay geçiren ancak rakiplerinin puan kaybetmesiyle aradaki puan farkını koruyan Yeşil-siyahlılar, Eskişehirspor'u yenerek kupada da iddiasını sürdürmek istiyor.

Dün akşam yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor'da sakatlığı devam eden Fatih Yiğen dışında eksik futbolcu bulunmazken, Eskişehirspor maçının ardından lig maçı için direk Adana'ya geçilecek olmasından dolayı 22 futbolcu götürüldü. Eskişehirspor'u yendiği taktirde gruplara kalacak olan Ege temsilcisi, ligdeki başarısını kupada da sürdürmek istiyor.

İlk hedeflerinin ligde başarılı olarak tekrar Süper Lige çıkmak olduğunu ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bank Asya 1. Lig'de şu ana kadar çok iyi bir performans sergiledik. 8 maçın 6'sını kazandık ve liderliğimizi sürdürüyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Süper Ligin güçlü takımlarından Eskişehirspor'la eşleştik. Her iki takım da maçtan galip ayrılarak gruplara kalmak için mücadele edecek. Biz sezon başından beri sürdürdüğümüz iyi futbolu Eskişehir'de de devam ettirerek galip

gelmek için elimizden geleni yapacağız. Kupada gruplara kalmamız hem moral, hem de kulübe gelir anlamında bize büyük katkı sağlayacak" dedi.

Denizlispor'un Eskişehirspor maçına, Evren, Ahmet Çağıran, Koffi, Yasin, Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Braga, Emin, Serdar, Youla onbiriyle çıkması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 15:17:00
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 17:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?