2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz umutsuz vaka!

DENİZLİSPOR PUANA HASRET

Denizlispor Galatasaray mağlubiyetiyle ligin dibine iyice demir atarken, kurtulma umutlarını iyice zayıflattı.

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı ve başa baş mücadele ettiği Galatasaray karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Denizlispor'da büyük üzüntü yaşanıyor. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan yeşil siyahlılar, kendi evinde oynadığı 9 maçta sadece 4 beraberlik alabildi. Kendi sahasında 5 maçı kaybeden ve 6 gol atan Denizlispor, kalesinde 12 gol görürken, 6 haftadır da hiç bir maçından puanla ayrılamadı. Ligde en son puanını 13. haftada kendi sahasında oynadığı ve 1-1 biten

Antalyaspor maçında alan yeşil siyahlılar, 37 gol yiyen Sivasspor'un ardından 33 golle en fazla gol yiyen takım durumunda. 13 golle de en az gol atan takım olan Denizlispor'da Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray maçında ortaya konulan mücadele ve oynanan futbol tek teselli olurken, genç oyuncu Engin Memişler ilk golünü Galatasaray'a attı.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçın büyük bölümünde iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Maçta en fazla gol pozisyonuna biz girdik ancak bunlardan sadece birini değerlendirebildik. Rakibimiz girdiği 4 pozisyondan ikisini değerlendirerek maçı kazandı" dedi. Ligde maç kazanamama psikolojisinin takım üzerinde olumsuzluğa ve strese sebep olduğunu belirten Hakan Kutlu, Galatasaray kalecisi Franco'nun hakemi alkışlaması sebebiyle ikinci sarı kartı görüp kırmızı kartla oyun dışında kalması gerektiğini ancak hakemin kart göstermediğini söyledi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek ise, ligde kalma mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini belirterek, "Fenerbahçe ve Galatasaray maçında çok iyi mücadele ettik. Bu maçlardan puanla ayrılmamız işten bile değildi ancak mağlup olduk. Ancak bizim için lig henüz bitmedi. Biz iyi bir ekibiz ve Sivasspor maçıyla yeni bir döneme gireceğiz" dedi.

Ligde kötü günler geçiren Yeşil siyahlılar Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 13:38:03
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 15:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?