3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz zirveyi bırakmak istemiyor

DENİZLİSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Denizlispor, Boluspor deplasmanından galibiyetle dönerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Bank Asya 1.Lig'in 8. haftasında Boluspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde deplasmanda oynadığı 3 maçını da kazanan Yeşil-siyahlılar, Bolu deplasmanından da puan kaybetmeden dönmenin hesaplarını yapıyor. Geçen hafta Kartalspor'la berabere kalarak beklemediği 2 puan kaybeden Denizlispor'da kaptan Levent'in 3 sarı kart görerek ceza sınırına gelmesi üzerine teknik heyet bu futbolcuyu daha dikkatli olması konusunda uyardı. 3 sarı kartı bulunan tecrübeli futbolcunun yanı sıra Braga, Ahmet Cebe ve Serdar'ın da 2'şer sarı kartı bulunduğu Yeşil-siyahlı ekip, oynadığı 7 maçın hepsinde gol atma başarısı gösterdi. Yolua ve Emin'in 4'er golle en fazla gol atan oyuncular olduğu Denizlispor, maç başına 2.5 gol ortalamasıyla en fazla gol atan takım olurken, kalesinde gördüğü 8 golle en fazla gol yiyen takımlar içinde bulunuyor. Sadece ligin ilk maçında Güngören Belediyespor maçında gol yemeyen Denizlispor, 6 maçta kalesinde 8 gol gördü. Deplasman maçlarında puan kaybetmeyen Yeşil-siyahlılar oynadıkları 3 maçta 9 puan toplarken, attıkları 9 gole karşılık, 5 gol yedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Boluspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ancak galibiyet için oynayacaklarını belirterek, "Kartalspor maçında beklemediğimiz 2 puan kaybettik. Rakibimiz de haftayı bizim gibi bir puanla kaybetti. Kendi sahalarında bu maçı kazanmak için sahaya çıkacaklar. Ancak biz de deplasmandaki kazanma serimizi sürdürerek rakiplerimizle aramızdaki puan farkını mümkün olduğunca açmak istiyoruz. Oyuncularımın çalışmalarından memnunum. Boluspor deplasmanında kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Yeşil-siyahlılarda genç oyuncu Erhan dışında eksik bulunmazken, Kartalspor maçında Koffi'nin ülkesinin milli takım kadrosunda olması sebebiyle 3. yabancı olarak forma giyen Trinidad Tobago'lu oyuncu Roberts, Boluspor maçında kadroya alınmayacak.

Öte yandan Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy yaptığı yazılı açıklamada, Denizlispor'un yeniden Süper Lig'e çıkması için verilen mücadeleye herkesin destekte bulunmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 17:41:01
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 19:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?