2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Horoz'a Beninli stoper

Denizlispor, Fransa'nın FC Metz takımından Beninli stoper Koffi Damien Chrysostome Anderson ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen ve Kulüp Başkanı Ali İpek'in de hazır bulunduğu imza töreninde Beninli stoper Koffi Anderson, kendisini 3 yıllığına yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Ali İpek, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Koffi'nin transferi zor oldu. Başka kulüpler de kendisini istiyordu. Bu sezon lig daha çetin geçecek. Geçen iki sezonda olduğu gibi korkulu rüya görmek istemiyoruz. İyi bir takım kurduk, yeni sezonda üst sıralar için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Avusturya kampında sakatlanan ve 2.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Boşnak futbolcu Berberoviç'in sakatlığı nedeniyle bir transfer daha yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen Başkan İpek, bu transferin yerli olacağını, bu konuda çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Beninli siyahi futbolcu Koffi Anderson ise, Denizlispor ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyerek, "Denizlispor'da başarılı olacağıma inanıyorum Türk futbolunu yakından takip ediyorum. Futbolu bırakan Hakan Şükür ve Fenerbahçe'de forma giyen Emre Belözoğlu hayranıyım" dedi.

Benin Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan 27 yaşındaki Koffi Anderson, 93 kez Benin Milli Takımı formasını giydi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 12:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?