3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Horoz'da galibiyet hesapları

DENİZLİSPOR'DA GÖZLER AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇINA ÇEVRİLDİ

Denizlispor'da gözler deplasmanda oynanacak Akhisar Belediyespor maçına çevrildi.

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet ve bir beraberlik alarak 7 puanla zirvedeki 4 takımdan biri olan Denizlispor, Akhisar deplasmanından da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Çaykur Rizespor maçında takımı yalnız bırakmayan taraftara teşekkür ederek, desteğin sürmesini beklediklerini söyledi. Denizlispor'un taraftarlarla daha güçlü olduğunu ve onların desteği ile hedeflerine ulaşacağını belirten Özsoy, "Denizli'de kendi evimizde yapacağımız tüm maçlarda stadımızın tamamen dolu olmasını bekliyoruz. Bilet fiyatlarını taraftarlarımızın rahatlıkla gelip maç izleyebileceği fiyata getiren yönetimin taraftarlarımızdan beklentisi, her maçta tribünlerin dolması ve maçın skoru ne olursa olsun takımlarına 90 dakika destek olmalarıdır. Denizlispor - Çaykur Rizespor maçında takımımız iyi performans göstermiş, geriye düştüğü bir karşılaşmada beraberlik golünü devreyi kapatmadan önce bularak yüksek mücadele sergilemiştir" dedi.

Bu maçı unuttuklarını ve Akhisar Belediyespor maçına konsantre olduklarını belirten Mehmet Özsoy, "Akhisar karşısında mutlak galibiyet için mücadele edecek ve taraftarımıza üç puan hediye edeceğiz" şeklinde konuştu. TFF tarafından Denizlispor'da oynayamayacağı belirtilen Youla'nın durumu ile ilgili hukuki bir sürece girildiğini ve asbaşkanlar Hamdi Işıklı ve Ali Değirmenci'nin konunun takipçisi olarak TFF Tahkim Kurulu ile gerekli görüşme ve yazışmaları gerçekleştirdiğini belirten Özsoy, "Dileğimiz ve isteğimiz futbolcumuzun bir an önce gerekli izinlerinin sağlanarak bundan sonraki maçlarda takımdaki yerini almasıdır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe kuralarında Denizlispor'un rakibi 3. Lig takımlarından Anadolu Üsküdar oldu. Denizlispor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, tek maç eleminasyon sistemine göre yapılan 2. kademe maçlarında Üsküdar Belediyespor'la Denizli'de yapılacak maçta tur atlamak için mücadele edeceği kaydedildi. Denizlispor Yönetim Kurulu ayrıca, Bank Asya 1. Ligi ekiplerinden Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova'nın müsabaka sırasında saldırıya uğramasını esefle kınadı ve yaralanan Yüksel Yeşilova'ya şifa dilediğinde bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 14:51:02
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 15:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?